Danica

Dve godine Daničinog malog sveta!

Tekst je pisan pre nego što je mališa rešio da na isti dan, kad je i blogorođendan, obraduje svoju mamu i tatu. Od danas ovaj dan ima posebno mesto u našim srcima, 17.1.2019. Rodio se Mihailo, rodila se mama Danica i tata Vlada.

Prošlo je još 365 dana i evo, oduvali smo još jednu svećicu, svećicu broj 2. Jedva prezanimljiva godina iza mene, puna raznovrsnih utisaka, novih saznanja, osećaja. Za ovih godinu dana obiđene su 4 nove zemlje, a samim tim i jedan novi kontinent. TripAdvisor kaže da sam obišla 31% sveta. To mu skoro dođe trećina zemaljske kugle. Imam velika očekivanja i želje za sledeću godinu i jedva čekam da počnem da radim na njima, naročito što će se dvojcu pridružiti novi član družine. Jedva čekam da okusimo avanture zvane Putovanja sa detetom.

Objavljeno je 45 novih postova, što na srpskom, što engleskom jeziku. Neki od njih su se popeli u sam vrh pretrage na Google-u i jako sam ponosna što se trud i rad prepoznaje.  

Imala sam tu privilegiju i čast da o mom blogu pišu neki jako poznati i priznati časopisi, da me prijatelji i poznanici prepoznaju u tekstovima i dele priču o meni. Sve te priče možete pronaći u rubrici PRESS.

Ovu godinu su obeležile i radionice na temu “Vodič za organizaciju jeftinih i kratkih putovanja“ u prostorijama Share Square u Beogradu.

Bilo je tu i nekih ne baš lepih iskustava sa krađom i obradom tekstova, ali sam shvatila da je to sastavni deo ovog “blogerskog neba” i da moram da naučim da se nosim i sa tim.

Hvala vam na svakom komentaru, share-u, brizi kad me nema par dana da nešto objavim. Stvarno ste ogromna podrška i drago mi je da sam deo vaših života i putovanja. 

Srećan put i čitamo se mi još! Ovo je samo početak lude vožnje! 🙂

Vaša Danica

NAPOMENA: Zabranjeno je preuzimanje sadržaja sa ovog bloga bez mog prethodnog odobrenja.

2 replies »

  1. Pre svega, čestitam ulazak u svet roditeljstva – još jedan mali veliki svet, a zatim – čestitam i rođendan bloga! Nedavno sam otkrio tvoje putopise i savete za putovanja – pohvalio bih tvoj rad i entuzijazam, tekstovi su odlični, koncizni ali veoma informativni. Pretpostavljam da sada sledi mali odmor, ali kao što rekoh to je jedan drugi mali veliki svet i želim Ti da uživaš u njemu. Srdačan pozdrav!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s