O MENI

 

Znam da me svako planiranje putovanja pomeri iz koloseka, ubrza puls, ispuni isčekivanjem i pozitivnom tremom, pokrene žmarce i zagolica stomak i znam da me sva ta osećanja vode i prilikom stvaranja ovog bloga. Udobno se smestite, uplovljavamo u nepoznate vode…

Vlasnik sam, meni jako drage, kolekcije koja broji preko 250 magnetića, pregršt albuma sa slikama i uspomena za ceo život. Upoznala sam preko 330 gradova, 52 zemlje i toliko toga je još uvek preda mnom.

Ja sam Danica, Software Tester, pasionirani putnik i Mihailova mama i Vladina supruga.

Dobrodošli u moj Mali Svet nastao u januaru 2017. godine! Na blogu ćete naći doživljaje sa proputovanja svetom, savete kako do jeftinijih avionskih karata, smeštaja, povoljnijih turističkih aranžmana, kako se najbrže i najlakše spakovati, kako doći do viza raznih zemalja sveta, kako što lakše spakovati stvari za bebu i otputovati na daleke destinacije.

U avgustu 2018. držala sam radionice  “Vodič za organizaciju jeftinih i kratkih putovanja” u prostorijama Share Square u Beogradu. Od oktobra 2019. je dostupan i e-book “Vodič za organizaciju jeftinih putovanja“.

Za više pitanja ili slanje Media Kit-a, kontaktirajte me preko Kontakt forme ili na e-mail: danicassmallworld@gmail.com.

 

Za vas koji se tek priključili mom malom svetu, bilo bi dobro da se upoznamo preko sledećih postova:

https://atomic-temporary-122676953.wpcomstaging.com/sr/2018/01/17/godisnjica-bloga-i-blogovanja-danicin-mali-svet-kida/#

https://atomic-temporary-122676953.wpcomstaging.com/sr/2018/01/18/najcitaniji-postovi-u-prvoj-blogogodini/

https://atomic-temporary-122676953.wpcomstaging.com/sr/2018/03/26/zasto-nisam-napustila-svoj-osmocasovni-posao/

NAPOMENA: Zabranjeno je preuzimanje sadržaja sa ovog bloga bez mog prethodnog odobrenja.