Danica

Treći blogorođendan iliti kako se to slučajno desilo da se dva bitna dana poklope

Stvarno ne mogu da verujem da Daničin mali svet puni već 3 godine. Kao da sam juče sve munjevitom brzinom pokrenula. I još se ispostavi da se drugi blogorođendan poklopi sa Mihailovim rođenjem. Logičan sled je da se Mihailov prvi rođenda poklopio sa 3. rođendanom bloga.

Mogu vam reći da sam vrlo zadovoljna godinom koja je proletela. Desile su nam se prelepe stvari. Prvi veliki događaj koji je zasenio sve velike događaje je Mihailovo rođenje. Svaki dan je posebna dogodovština sa njim. Koliko brzo raste, uči, menja se. Obišli smo za ovih 12 meseci 12 zemalja sa bebom. Posetili smo Češku, obilazili Srbiju, kupali se u Turskoj, doživeli prvi advent u Mađarskoj, otkrivali Katar i Indoneziju, mislili da sanjamo u Jordanu i Izraelu, skoknuli do Bosne i Hercegovine, iskoristili poslednji momenat za brčkanje na Kipru i godinu završili u svetlucavoj Hrvatskoj i Sloveniji.

Što se stvari mimo bloga tiče, uplovila sam sa sestrom i u preduzetničke vode. Pokrenule smo brend odeće za bebe – Cutie Pie. Želja nam je bila da predstavimo kvalitetne materijale sa divim dezenima u drugačijem svetlu i da damo svoj doprinos domaćoj proizvodnji i sporoj modi. Spremamo polako prolećno/letnju kolekciju.

Održala sam još jedno predavanje u Share Squer-u, pre zatvaranja i pokrenula se da sastavim svoj prvi e-book na temu “Vodič za organizovanje jeftinih putovanja“. Koliko sam se oduševila odzivom i pozitivnim komentarima, govori i to što sam posle samo dve nedelje odradila i drugu verziju Vodiča. Planiram da bar još jednom ažuriram e-book i napišem još jedan na temu putovanja sa decom.

Ostvarile su se i jako lepe saradnje sa Filip travel i Jungle travel agencijom, Lozanjskom terasom, Kopko apartmanima, Čarolija Zlatibor apartmanom, Belgrade Sparrow licenciranim vodičem u Beogradu, pa sam pre blogorođendana podelila lepe nagrade ljudima koji me prate. Nadam se da ću i ubuduće moći da podelim ovako lepe nagrade.

O onim nelepim stvarima, koje nose društvene mreže, neću ni pisati. Ne vredi pričati o ljudima koji žele da bace ljagu na lepe stvari koje želite da ostvarite.

Blog je doživeo još veću posećenost nego prošle godine, čak duplo. Iako nisam mnogo pisala, dolazili ste, čitali. Hvala vam od srca.

Nadam se da se družimo i naredne godine. Hvala vam za svaki komentar, sugestiju, kritiku i pohvalu.

Srećna vam nova putovanja! 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s