Danica

THE VERSATILE BLOGGER AWARD: Zašto smo svi već dobili nagradu

Čekajući već treće odlaganje leta za Oslo iz NY (vidi čuda, isto se desilo i sa letom iz Mexico City-a za NY), prisetih se da mogu nešto pametno da uradim, a da se ne prepustim spavanju na aerodromu.

Pravila igre:

Zahvali se blogu koji te je nominovao. Linkuj blogove koji su te nominovali. Nominuj blogove vredne pažnje. Napiši nekoliko stvari o sebi.

the-versatile-blogger-award

Danica’s Small World blog su nominovali:

Od srca hvala sledećim facama: Maji sa Majusnikolicmajus, Dragani, Igoru i Bagiri sa Trip Blog Post, Marija i Milena sa Macaroons and Little Joys.

Nominovani su:

World of WanderlustTripologiaBrana’s Divine world, Jovana Miljanovic, themilicaI am Ella, Snovi u koferima, Putovanja za svakog, Alex5rovski, Utisci sa putovanja, Putovanja za svakogaMagija putovanja, East to the sun, Brankica Stanić, Travelling matters to us, Let vlastitim krilima, Miss turist, Jasnina putovanja, Nas dvoje blog, Rio price putovanja.

Danica sa Danica’s Small World bloga je:

Software Tester skoro 6 godina. Putovanja i traženje bugova su neverovatno mnogo povezani. Stalno imaš želju da naletiš na neotkrivenu destinaciju/bug, da je dovoljno istražiš i ispitaš, da ponoviš sve to ukoliko se desi neka promena i obavestiš druge ukoliko uočiš nešto vredno pažnje.
Aktivno putujem koliko i radim… i ne, nemam si dom i ne, neću nikad da se smirim. Ovo su odgovori na često postavljena pitanja koja mi se upućuju.
Blog sam počela da pišem kada me je Igor ubeđivao dva i po minuta da moram da počnem da pišem. Ideja se stvorila pre dve godine, ali nikako da se sve kockice slože. I….evo me, zahvaljujući Trip Blog Post-u.
Od samog starta imam Nebrigicinu veliku podršku, mom najiskrenijem kritičaru. Mama me čita i često kaže – i ju, i ovo si radila…i ju, pa ti nisi normalna. Tata me ne čita…hvala, tata. Sestra je ponosna na mene i moj veliki vetar u leđa. Pile me ne čita, al podržava moju ljubav prema blogovanju. Milica i Maca su konstantni revideri i podrška. Kapiram da me dosta ljudi koje volim ne čita…šmrc.
Nikad neću zaboraviti ruku ohrabrenja devojke čiji blog pratim od Baltičke ture…hvala, Majus.
Sebi kupujem minđuše na putovanjima, magnetiće, slike. Volim da obradujem drage ljude sitnicama sa putovanja, da znaju da stalno mislim na njih.
Često kažem ono što drugi misle.
Ne volim bahate, nevaspitane i bezobrazne ljude.
Volim knjige, muziku, dobru fotografiju, film, osmeh i kik boks. Volim da otkrivam nova mesta po Beogradu. Volim Coca Colu i karmine u različitim bojama, obuću i kapute.
Jel ovo više od sedam stvari o meni?!

 

Categories: Danica

11 replies »

  1. Ja te čitam…sa zadovoljstvom i redovno! 🙂 Svaka čast Dano! Potpuno razumem i podržavam to neskrašavanje i trošenje sumanutih suma novca svake godine na istraživanje sveta. Evo nama je auto čuknut već tri godine, a pola stana neokrečeno (jer ko će da nam zalazi u spavaću sobu, kuhinju i Igorev kanc), ali zato kad iskoči akcija za povoljne karte, nema potrebe ni da se konsultujemo, gde god da je, ako nismo bili, KUPUJ, NE PITAJ! 😀

    Liked by 1 person

Leave a Reply